Kringloop Rijswijk

Vanaf het begin

Historie

In oktober 2013 opende Kringloop Rijswijk in de Plaspoelpolder haar deuren. Het pand aan de Verrijn Stuartlaan bestaat uit een enorme fabriekshal waar al de goederen overzichtelijk gepresenteerd worden. Vrijwilligers zorgen voor de inname van de artikelen, kijken het na en zorgen ervoor dat het netjes in de winkel komt te staan. Er werken vrijwilligers en mensen die via de gemeente in een re-integratie traject zitten. Met het verdiende geld steunt Kringloop Rijswijk onder meer KIKA, het Ronald McDonaldhuis en de Dierenbescherming naast de kosten van huur van het pand en de bedrijfswagens betaald. Kringloop Rijswijk is een sociale onderneming opgezet door sociaal maatschappelijk gemotiveerde initiatiefnemers, aldus Roderick van den Berg (Directeur) .

Foto: Johan, werkzaam bij Kringloop Rijswijk
0 K
Website bezoeken
0 K
Maandelijkse bezoekers
0 D
Bereikbaar
0 +/-
Producten
Bij ons in de winkel

Een kijkje achter de schermen

Het bedrijf is zo hard gegroeid dat er inmiddels 15 medewerkers een arbeidscontract hebben gekregen.

Ook aanwezig:

De Vintage Shop in Kringloop Rijswijk

Nu open

De Vintage Shop

Kringloop Rijswijk is gestart met een speciale vintageafdeling in het grote pand van de voormalige Martinifabriek aan de Verrijn Startlaan 32 in de Plaspoelpolder. “Hier vind je allerhande vintage en retro spullen die via een soort marktplaats verkocht worden”.

 

In een aparte afdeling worden de vintagespullen tentoongesteld. Er staan mooie kasten, bankstellen en eethoeken maar ook bijzondere lampen en andere woonaccessoires. Met deze vintagehoek laten we zien dat hier meer te koop is dan oude spullen. De meubels worden indien nodig opgeknapt door de collega’s zodat het er allemaal netjes uitziet.